BULAWOYA
Blijf op de hoogte en volg Annie en Rinus
21 November 2012 | Zimbabwe, Bulawayo
21 November 2012 - 08:46
Anja:
hee luitjes, ben best een beetje jalours. volg jullie op de voet en reis zo een beetje mee. misschien dat ik dan afrika ook nog eens interessant ga vinden. pas goed op elkaar en geniet ze . anja -
21 November 2012 - 11:03
Marc De Bruin:
Geniet ervan! Wij volgen jullie! Met enige jaloezie dat wel..... -
21 November 2012 - 13:08
Margot En Theo:
Fijn dat de rugzak op een presenteerblad (met excuses lijkt mij) netjes gebracht is. En het tweede deel van de reis erop zit. Maar dat je nu al niet meer weet welke dag het is betekent zeker loslaten van het gewone dioen thuis, goed zo. Op naar de watervallen! we zijn benieuwd naar de foto's! Geniet ervan.
groetjes, Theo en Margot -
21 November 2012 - 13:56
Marij:
De rugzak is er gelukkig, de busreis zit er inmiddels op, en gelukt met de treinkaartjes? Genie er maar van. -
21 November 2012 - 13:57
Marij:
Geniet moet dat natuurlijk zijn -
21 November 2012 - 15:55
Sjan:
Goed dat de rugzak er weer is. Nu kan het echte reizen beginnen. Spannend om jullie zo te volgen.
Als je nu al niet meer weet welke dag het is, kan dat 2 dingen betekenen.1 je bent al helemaal los van hier, 2 of moet ik al een plaatsje op giersbergen voor je reserveren.genieten he.
Knuffel Jan/sjan. -
01 December 2012 - 13:34
WIllem:
Hi there gaat alles naar wens? We horen het wel vanuit het wilde Zuiden
WIllem